امتیاز بندی مهاجرت استرالیا

A points-based test applies to the following skilled migration visas:

For each visa, the minimum score is 65 points (as of 1 July 2018). The higher your points, the more likely it is that you will be invited to apply for a visa.

Points are awarded on the basis of the factors listed below.

At the time you are invited to apply for the visa, you must show that you achieve the score specified in your Expression of Interest.

امتیاز بندی ویزای کار استرالیا

اخذ هر ویزای کار استرالیا نیاز به کسب حداقل امتیازهایی دارد که ارزیابی این امتیازها طبق جدول زیر انجام می‌شود.

موارد امتیازآور امتیاز

مدارک تحصیلی

مدارک ارزیابی شده معادل دکترای استرالیا ۲۰
مدارک ارزیابی شده معادل لیسانس استرالیا ۱۵
مدارک ارزیابی شده معادل فوق دیپلم استرالیا ۱۰
مدارک پایان دوره ارزیابی‌شده مرتبط با تخصص ۱۰

تحصیل در استرالیا

تحصیل در مناطق کم‌جمعیت استرالیا ۵
تحصیل حداقل در یک مقطع تحصیلی در استرالیا (دیپلم یا مدرک تجاری) از مؤسسات تحصیلی استرالیا ۵

تسلط به یکی از زبان‌های خاص

امتیاز برای زبان فارسی یا زبان‌های دیگر ۵

تسلط به زبان انگلیسی

قابل قبول ۰
خوب ۱۰
عالی ۲۰

صلاحیت تحصیلات تخصصی

مدرک کارشناسی ارشد پژوهش محور یا دکترا از مؤسسات تحصیلی استرالیا؛ حداقل شامل ۲ سال آکادمیک ۵

اسپانسر

امتیاز داشتن اسپانسر ایالتی یا فامیلی (میزان دقیق امتیاز به نوع ویزا بستگی دارد) ۵ یا ۱۰
موارد امتیازآور امتیاز

سن

۱۸ تا ۲۴ سال تمام ۲۵
۲۵ تا ۳۲ سال تمام ۳۰
۳۳ تا ۳۹ سال تمام ۲۵
۴۰ تا ۴۴ سال تمام ۱۵

سابقه کاری مرتبط در استرالیا در ۱۰ سال گذشته

کمتر از یک سال ۰
۱ تا ۲ سال ۵
۳ تا ۴ سال ۱۰
۵ تا ۷ سال ۱۵
۸ تا ۱۰ سال ۲۰

سابقه کاری مرتبط در خارج از استرالیا در ۱۰ سال گذشته

کمتر از ۳ سال ۰
۳ تا ۴ سال ۵
۵ تا ۷ سال ۱۰
۸ تا ۱۰ سال ۱۵

همسر

امتیاز همسر ۵

همچنین می‌توانید از فرم محاسبه آنلاین امتیاز مهاجرت به استرالیا نیز کمک بگیرید.

ارزیابی میزان تسلط به زبان انگلیسی

آزمون

قابل قبول

خوب

عالی

IELTS حداقل نمره ۶ در هر چهار مهارت حداقل نمره ۷ در هر چهار مهارت حداقل نمره ۸ در هر چهار مهارت
OET نمره B در هر چهار بخش آزمون OET حداقل نمره B در هر چهار بخش آزمون OET نمره A در هر چهار  بخش آزمون OET
TOEFL حداقل نمره ۱۲ مهارت شنیداری، ۱۳ مهارت خواندن، ۲۱ مهارت نوشتاری، ۱۸ مهارت گفتاری حداقل نمره ۲۴ مهارت شنیداری، ۲۴ مهارت خواندن، ۲۷ مهارت نوشتاری، ۲۳ مهارت گفتاری حداقل نمره ۲۸ مهارت شنیداری، ۲۹ مهارت خواندن، ۳۰ مهارت نوشتاری، ۲۶ مهارت گفتاری
PTE حداقل نمره ۵۰ در هر چهار مهارت حداقل نمره ۶۵ در هر چهار مهارت حداقل نمره ۷۹ در هر چهار مهارت
CAE حداقل نمره ۱۶۹ در هر چهار مهارت آزمون حداقل نمره ۱۸۵ در هر چهار مهارت آزمون حداقل نمره ۲۰۰ در هر چهار مهارت آزمون

علاوه بر تغییرات هر ساله در لیست مشاغل مورد نیاز استرالیا، شرایط ویزای کار استرالیا نیز بسیار متغیر است و در سال‌های گذشته، شرایط ورود به این کشور برای متقاضیانی که در حال مهاجرت به استرالیا از طریق تخصص و کار هستند روزبه‌روز مشکل‌تر می‌شود. به همین دلیل بهتر است متقاضیانی که قصد اخذ اقامت استرالیا از طریق کار را دارند در انتخابوکیل مهاجرت استرالیا بسیار دقیق عمل کنند. از آنجایی که در برخی موارد مقایسه چند نوع ویزای کاری استرالیا تا حدی سخت می‌شود، می‌توانید از مشاوره‌ رایگان گروه حقوقی مهاجرت پلاس نیز در این زمینه کمک بگیرید.