ویزای سرمایه گذاری استرالیا

ویزای سرمایه گذاری – ساب کلاس ۱۸۸ 

 این ویزا تقریباً رایج‌ترین نوع ویزای تجاری است. برای اخذ چنین ویزایی متقاضی باید با دارا بودن شرکتی معتبر و فعال با حداقل 4 سال سابقه مدیریت آن را با اسناد و مدارك مستند ثابت كند و توانایی انتقال مبلغی معادل ۸۰۰,۰۰۰دلار استرالیا را به صورت قانونی داشته باشد. شرایط عالی این ویزا در این است که متقاضی بر خلاف ویزاهای تجاری آمریکا و کانادا هیچ‌گونه ریسكی در سرمایه گذاری خود نخواهد داشت. به این دلیل كه متقاضیان ابتدا ویزای اقامت خود و خانواده را دریافت می‌کنند و سپس به خاک استرالیا وارد می‌شوند و از آن زمان تا دو سال فرصت خواهند داشت شخصاً سرمایه گذاری مورد نظر خود را انجام دهند لذا هیچ گونه ریسكی در اخذ این ویزا و سرمایه گذاری مورد نیاز وجود نخواهد داشت. زیرا متقاضی بر اساس تشخیص و صلاحدید خود نسبت به سرمایه گذاری اقدام خواهد كرد.

تسهیلات شرکت مهاجرتی سیک ویزا:

 -۱ مشاوره از بدو ورود تا خرید منزل مسکونی با امکان اخذ وام بانکی تا سقف ۷۰ درصد.

 -۲ راهنمایی برای سرمایه گذاری تجاری..

 -۳ معرفی مراکز تحصیلی از مدرسه تا دبیرستان به صورت رایگان.

 -۴ ما بر اساس تجربه و تخصص کامل جهت دریافت انواع ویزاهای تجاری قادر هستیم از مرحله شروع تا دریافت اقامت دائم و یا پاسپورت استرالیا شما را یاری کنیم.

این یک نوع ویزای ۴ ساله با قابلیت تمدید به ۶ سال است که مسیر مشخص در جهت اخذ اقامت دایم و شهروندی استرالیا را داراست این ساب کلاس دارای سه زیر شاخه است:

نو آوری تجاری:  جهت جذب کارافرینانی که تمایل به راه اندازی و مدیریت فعالیت اقتصادی در استرالیا دارند .حداقل شرایط به شرط زیر است:– حداکثر سن ۵۵ سال مگر در موارد خاص که ایالت تاییدیه ارایه کند.دارا بودن یکی از موارد زیر در یک یا چند فعالیت اقتصادی:
-بیش از ۵۱ درصد از سهام یک فعالیت تجاری با گردش زیر ۴۰۰ هزار دلار.
-بیش از ۳۰ درصد از سهام یک فعالیت تجاری با گردش بالای ۴۰۰ هزار دلار.
-بیش از ده درصد از سهام یک شرکت سهامی عام.
– مجموع گردش مالی فعالیتهای اقتصادی در دو سال از چهار سال گذشته بیش از ۵۰۰ هزار دلار.
– مجموع اموال و داراییهای متقاضی و همسر بیش از ۸۰۰ هزار دلار استرالیا.
– کسب ۶۵ امتیاز در جدول امتیازات ویزای نو آوری تجاری شامل فاکتورهایی مانند سن، مدرک تحصیلی،‌ گردش مالی،  میزان دارایی،  سطح زبان،  تجربه مدیریت تجاری،  صادرات و… 

نکات:
– این نوع ویزا نیاز به انتقال سرمایه قبل از اخذ ویزا را ندارد.
– این ویزا نیاز به ارائه نمره زبان ندارد.

سرمایه گذاری:  جهت جذب متقاضیان سرمایه گذاری در استرالیا– حداکثر سن ۵۵ سال مگر در موارد خاص که ایالت تاییدیه ارایه کند.– حداقل در یک سال از ۵ سال مالی گذشته متقاضی یا همسر در یک تجارت مورد تایید حداقل ده درصد سهام داشته باشند و یا مجموعه حداقل ۱.۵ ملیون دلار سرمایه گذاری مورد تایید کرده باشند.
– مجموع اموال و داراییهای متقاضی و همسر در دوسال گذشته حداقل ۲.۲۵ ملیون دلار باشد.
– سرمایه گذاری در حد ۱.۵ ملیون دلار در مراجع معرفی شده توسط ایالت را انجام دهند.
– کسب ۶۵ امتیاز در جدول امتیازات ویزای نو آوری تجاری شامل فاکتورهایی مانند سن ، مدرک تحصیلی ،‌گردش مالی ، میزان دارایی، سطح زبان ، تجربه سرمایه گذاری و…

نکات:
– سرمایه گذاری قبل از اخذ ویزا انجام میشود و تا چهار سال باید برقرار باشد.
– این ویزا نیاز به ارائه نمره زبان ندارد.

جدول امتیازات برای ویزای سرمایه‌گذاری

موارد امتیازآور امتیاز
سن ۱۸ تا ۲۴ ۲۰
۲۵ تا ۳۲ ۳۰
۳۳ تا ۳۹ ۲۵
۴۰ تا ۴۴ ۲۰
۴۵ تا ۵۴ ۱۵
مدرک زبان IELTS حداقل نمره ۵ در هر مهارت امتحان IELTS ۵
حداقل نمره ۷ در هر مهارت امتحان IELTS ۱۰
مدارک دانشگاهی داشتن حداقل مدرک لیسانس ۵
داشتن مدرک لیسانس در علوم و تکنولوژی و یا بیزینس ۱۰
سابقه مدیریتی و مالکیت تجارت داشتن حداقل ۴ سال سابقه مدیریتی و مالکیت ۱۰
داشتن حداقل ۷ سال سابقه مدیریتی و مالکیت ۱۵
ارزش کل دارایی های شخصی و مربوط به بیزینس (مجموع دارایی های خود و همسر) ۲ میلیارد تومان ۵
۳ میلیارد و ۲۵۰ میلیون تومان ۱۵
۴ و نیم میلیارد تومان ۲۵
۵ میلیارد و ۲۵۰ میلیون تومان ۳۵
گردش مالی تجارت فرد متقاضی در یکسال اخیر (شامل میزان درآمد و هزینه و یا به طور کل فروش آن تجارت) ۱ میلیارد و ۲۵۰ میلیون تومان ۵
۲ و نیم میلیارد تومان ۱۵
۳ میلیارد و ۷۵۰ میلیون تومان ۲۵
۵ میلیارد تومان ۳۵
نوآوری علامت ثبت شده مرتبط با تجارت ۱۰
اختراع ثبت شده و استفاده انحصاری آن مرتبط با تجارت ۱۵
مدارک مربوط به صادرات کالاهای تجارت فرد متقاضی ۱۵
شرکت های با رشد سریع ۱۰
امتیاز ارایه شده توسط ایالت ۱۰

Other 188 Visa eligibility streams:

  • for people who are willing to invest $1.5 million in an Australian State or Territory bonds

  • for people with significant funds who are willing to invest at least $15 million into complying premium investments in Australia.

  • for people who have a funding agreement from a third party for at least AUD200 000 to undertake a complying entrepreneur activity

Note that business migration can be extremely complex, and even determining whether you have a good chance of qualifying can be difficult. In addition, you may be able to qualify in a number of different business migration categories.

Contact us today for a commitment free briefing with our Registered Migration Agents in Melbourne to find more about your visa options.